Acasa

          In zilele noastre sunt putine lucruri pe care le mai putem face pentru sufletul nostru. Cand timpul fuge, zilele trec fara sa se mai intoarca iar problemele de tot felul ne determina sa amanam de fiecare data orice fel de aropiere de Dumnezeu, sunt putine gesturile cele care chiar mai au un efect.
         Construirea unei troite – reprezinta poate cea mai usoara si mai la indemana metoda de a multumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne-a oferit, pentru ca ne-a dat sanatate si ne-a ajutat sa trecem peste toate obstacolele.
          Descrierea troitei : Troita este formata dintr-un planseu cu dimensiunile de 227 cm  x 196 cm  x 12 cm, un zid care leaga planseul de cupola cu dimensiunea de 300 cm x 150 cm x 11 cm iar cupola are diamentrul de 150 cm, lungimea de 200 cm, iar grosimea de 12 cm.   Zidul este situat la jumatatea lungimii cupolei.  In fata si in spatele zidului sunt cate 2 coloane care au diametrul de 20 cm si inaltimea de 200 cm . In stanga si in dreapta cupolei sunt 2 grinzi trapezoidale.
Greutatea troitei este de 6.850 kg .
In partea inferioara a peretelui este montata o cutie, situata cetral. Cutia este din inox austenitic si are urmatoarele dimensiuni, inaltime 450 mm, latime 450 mm, adancime 410 mm. In aceasta cutie sunt instalate compenentele electrice si electoronice intrucat deasupra cupolei este montata o cruce din inox austenitic.
In interiorul crucii este montata o instalatie electrica care difuzeaza lumina prin gaurile dispuse pe cele 2 fete ale crucii. Dimensiunile crucii sunt urmatoarele h=1000 mm, latime – 650 mm, iar teava rectangulara din care este construita are urmatoarele dimensiuni Latime = 160 x 80 x 3 mm.
Pretul de livrare este de 20.000 ron, plus TVA.
Foarte important:Fundatia pe care va sta TROITA si pictura pe peretele intermediar si pe cupola se va face de catre beneficiar pe cheltuiala acestuia.
Documentele oferite de catre producator pentru troita sunt urmatoarele :
 • factura
 • certificat de conformitate
 • certificat de garantie
 • doumentatia tehnica (proiectant, arhitect, inginer de rezistenta)
             Intra in obligatiile beneficiarului sa asigure transportul si sa aiba documentele necesare amplasarii troitei (actul de proprietate al terenului unde este amplasata, cadastru, certificat de urbanism,si celelalte acte pe care i le poate cere primaria respectiva).

   Pana in prezent asociatia a reusit sa amplaseze troite in urmatoarele localitati: Bucuresti, Dn1 Nistoresti, Bacau– str Republicii, Campulung – Arges – la intrarea in com. Leresti, in Constranta – str Traian, nr 151 (la Colonade), Drobeta Turnu Severin – str Alunis (langa Carrefour).

Banii rezultati din vanzarea acestor troite vor fi donati copiilor cu boli grave, precum si pentru construirea altor troite.

Daca ati fost angajat cu carte de munca in anul 2012, vi s-a oprit impozit pe salariu. Din impozitul care vi s-a oprit aveti posibilitatea sa donati 2 % completand formularul 230 pe care il gasiti mai jos.


 

In ziarul “Lumina” a aparut in luna mai urmatorul articol : “Pentru că Dumnezeu i-a salvat fiica bolnavă de leucemie, la rându-i, Cornel Ionuţ Fuiorea ajută, din mare dragoste creştină, copii cu boli grave şi ridică impresionante troiţe pe cele mai importante drumuri ale ţării.

Viaţă din viaţă, pentru viaţă şi Dumnezeu

Loredana este acum acasă, se simte bine şi merge la şcoală ca orice copil normal. După doi ani de tratament citostatic, fata nu este în nici un fel afectată.

L-am întrebat pe domnul Fuiorea în ce relaţie a fost cu Dumnezeu până la momentul acestei cumplite încercări. „Părinţii mi-au insuflat credinţa în Dumnezeu, iar eu, de mic, am început să cred în existenţa Lui, că este bun şi ne ajută, dar că şi noi, la rându-ne, trebuie să-I mulţumim într-un fel…..clic pentru a citi tot articolul.Check Hits Number

5 Responsesso far.

 1. Simona Stanica says:

  Felicitari pentru tot ceea ce faceti ! Este cel mai frumos gest fata de Dumnezeu ,pentru tot ceea ce a facut pentru fiica dumneavoastra ,pentru ca v-a dat puterea de a merge mai departe !

 2. MartinNob says:

  And so too happens:)

 3. curs valutar says:

  Citind despre Acasa | Troite de Vanzare mi-a dat seama cate mai
  am de invatat.

 4. Marcu Tataru says:

  Iata ca am gasit acesta pagina web despre Acasa | Troite de Vanzare, cautand despre maramu.
  Acum ce sa zic ca faci treaba super. iti recomand sa vezi si pagina http://cazare-maramures.net o pagina despre maramures.
  Numa bine

 5. Doamne ajută să fi bn si sanatate la toti copii și adulți care suferă cu boli grave.dale doamne o MINUNE pt toti sa se faca bine toti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>